Ruilen en Retourneren

1001factory heeft een fout gemaakt

Het artikel dat ik ontvangen heb valt tegen

In principe zijn haast alle producten op onze site custom-made: speciaal voor jou op maat gemaakt. In het geval dat een product om één of andere reden toch tegenvalt kunnen we het dan ook niet makkelijk terugnemen. We kunnen deze artikelen moeilijk opnieuw verkopen. Er moet maar net iemand zijn die précies de door jou gekozen maten van het retour gezonden artikel wenst. Een speld in een hooiberg.
In het algemeen is daarom de regel: Op maat gesneden artikelen kunnen niet retour gezonden worden.

Bij 1001factory.com zullen we er echter alles aan doen om dit zoveel mogelijk te voorkomen door je een zo eerlijk en getrouw mogelijk beeld en omschrijving van het product te geven. Het is echter algemeen bekend dat kleuren op internet op elk beeldscherm weer anders weergegeven worden. Daarom heb je bij ons de mogelijkheid om vooraf een staaltje (proefstukje) te bestellen voor slechts 1 euro incl. verzendkosten. We raden iedereen dan ook aan om bij twijfel zeker gebruik te maken van deze staaltjes-service.
Een gehele rol tafelzeil/plakfolie/raamfolie/behang De retourkosten zijn in dit geval voor de koper. Voordat 1001factory.com tot terugstorten van het betreffende aankoopbedrag overgaat, zullen de retour gestuurde artikelen gecontroleerd worden. Alleen onbeschadigde en ongebruikte artikelen worden teruggenomen en vergoed. Het terugboeken geschiedt zo snel mogelijk, maar altijd binnen de wettelijke termijn van 14 dagen.