Bestellen en levering

Bestellen

Handleiding met screenshots; coming soon!
Standaard op rol geleverd Je bestelling wordt standaard op rol verzonden. Wij kiezen ervoor onze producten waar mogelijk niet te vouwen. We vinden het zonde dat de mooie spullen die je besteld hebt, vervolgens gevouwen bij je thuis bezorgd worden. Ze zien er dan gelijk uit alsof ze al een aantal weken in gebruik zijn. Zonde!

Tafelkleden boven de 160cm breed, zijn wij helaas gedwongen (deels) op te vouwen. We vouwen deze tafelkleden zo min mogelijk en rollen ze vervolgens alsnog op de rol. Vaak gaat dit om de tafelkleden die we tot 280cm breed leveren. Deze tafelkleden kun je thuis gelukkig eenvoudig strijken als er wat vouwen in zitten door het vervoer. We sturen hiervoor een gebruiksaanwijzing mee. Thuisbezorging door DPD Je kunt ervoor kiezen je pakket rechtstreeks bij je thuis te laten bezorgen. Je ontvangt tijdig een e-mail van DPD over de geplande tijd van levering. Komt dit net even niet goed uit? je kunt vanuit deze e-mail een andere lever-afspraak maken.

Heb je de levering gemist? Dan wordt je pakket óf bij de buren afgeleverd óf bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van DPD gebracht. Je krijgt hierover een bericht in je brievenbus van de bezorger die bij je langs is geweest. Vervolgens kun je het pakket alsnog ophalen op het aangegeven adres. Parcelshop levering door DPD Ben je vaak niet thuis en bang dat je de levering van het pakket zult missen, dan kun je tijdens het bestelproces kiezen voor levering bij een DPD afhaalpunt. Je krijgt dan alle dichtstbijzijnde DPD afhaalpunten te zien, waarna je vervolgens de gewenste parcelshop kunt aanvinken. Soms zal de DPD eerst nog proberen het pakket direct bij je aan huis te bezorgen. Geen reden tot paniek! Ben je niet thuis? Dan gaat je pakket alsnog naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Afhalen bij 1001factoyJe kunt je bestelling bij ons afhalen. Helaas zitten we wel vrij afgelegen (in Zeeland). Mocht je echter in de buurt zijn of in de buurt wonen, dan kan dat zeker. Je kunt dit tijdens het bestelproces aangeven en dan springen de verzendkosten op nul. Bel of mail ons even voor een afhaal afspraak. Afhalen kan vaak ook ’s avonds of ’s zaterdags.
Dat is vreemd! Neem snel contact met ons op, dan zoeken wij het gelijk voor je uit. Check eerst nog even je spamfilter of de orderbevestiging daar misschien in terecht gekomen is.
Ja, dat kan altijd zolang wij je bestelling nog niet afgesneden/verzonden hebben. Wil je nog iets wijzigen? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

Levering

Natuurlijk kan dat. Tijdens het bestelproces kun je eenvoudig aangeven dat het factuuradres en het afleveradres verschillend zijn. Vul je eigen adres in bij het factuuradres en het adres waar je je pakket wilt laten bezorgen bij het afleveradres. Dan komt het helemaal goed.
We doen ontzettend ons best alle bestellingen zo snel mogelijk te versturen, zodat iedereen vrolijk en blij is! We streven er naar uw bestelling binnen 2 werkdagen te verzenden. In 90% van de gevallen lukt dit ook. We zijn echter een klein bedrijf en bij grote drukte of onvoorziene omstandigheden wordt het soms iets later. We vragen om je begrip hiervoor.


LET OP: sommige producten hebben een langere levertijd (aangegeven bij het product). Deze artikelen kunnen we dan ook niet binnen deze 2 werkdagen verzenden. Hieronder vallen o.a. ook de afgewerkte tafelkleden, deze moeten eerst voor afwerking naar ons atelier gebracht worden. Dat duurt altijd iets langer, maar dan krijg je ook een geweldig product! Good things take time!
Bestellingen worden zoveel mogelijk compleet en dus in 1 keer uitgeleverd. Dat betekent dat de levertijd van gecombineerde bestellingen gelijk is aan de levertijd van het artikel met de langste levertijd. Natuurlijk kan daar in overleg van afgeweken worden.
In de meeste gevallen zal je bestelling in een groot pakket geleverd worden (t/m 170 cm lengte), dit past uiteraard niet in een brievenbus. DPD levert niet op postbusadressen omdat er een handtekening vereist is bij de bezorging.
We moeten voor elk pakket ruim € 8,- aan de DPD betalen voor het bezorgen. We vragen € 6,95 verzendkosten voor een levering op rol. Dat betekent dat we aan elk pakket (inclusief de kosten van het verpakkingsmateriaal) ongeveer € 2,- bijdragen om het te kunnen laten bezorgen. Meer kan bruin helaas niet trekken...
Dat kan! Woon je in Zeeland of moet je toevallig in de buurt zijn? Je kunt er tijdens het bestelproces eenvoudig voor kiezen om je bestelling bij ons af te halen. De verzendkosten springen dan op nul. Bel of mail ons wel even voor een afspraak. Vaak kan dit ook ´s avonds of op een zaterdag.
Ja, hiervoor kies je in het bestelproces voor de bezorgoptie: parcelshop. je kunt dan zelf aangeven op welk afhaalpunt je het pakketje wilt laten bezorgen. Zodra het pakket op het afhaalpunt gearriveerd is krijg je hier bericht van. Je kunt dan bij dit afhaalpunt langs om je pakketje af te halen.